Nieuwe Studio 100 dramaserie van start bij RTL Telekids

Nieuwe Studio 100 dramaserie van start bij RTL Telekids

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanaf maandag 8 december is het nieuwe Studio 100 programma ‘Ghost Rockers’ elke schooldag om 16:50 uur te zien bij RTL Telekids.

‘Ghost Rockers’ is een spannende, 53-delige dramaserie over vijf tieners die één gemeenschappelijke droom delen: een plaatsje bemachtigen op de prestigieuze DAM Academie, een hippe artiestenschool waar vele sterren zijn geboren. Vol moed gaan de vijf ruwe diamanten aan de slag. Maar al snel blijkt dat niets is wat het lijkt op hun school en dat iemand onder zijn flamboyante uiterlijk een diep en duister geheim met zich meedraagt.

De trendy schooldirecteur Ronny ‘Rocco’ Kent heeft alleen maar oog voor star quality en dat ontbreekt de vijf nieuwelingen nog. Door toedoen van de arrogante klasgenoten Brandon en Lauren worden de vijf als buitenbeentjes van de school gezien. Ze worden de dupe van pesterijen en flauwe grappen. Het gaat van kwaad tot erger. Maar dan krijgen de jongeren hulp uit een wel heel onverwachte hoek…

De rollen van de vijf vrienden worden vertolkt door de jonge talenten Juan Gerlo (Jonas), Tinne Oltmans (Mila), Marie Verhulst (Charlie), Wout Verstappen (Alex) en Elindo Avastia (Jimmy). De rollen van pestkoppen Brandon en Lauren worden gespeeld door Matthew Michel (Brandon) en Justine De Jonckheere (Lauren).

K3-zangeres Kristel Verbeke vertolkt de rol van danslerares. Daarnaast bestaat de volwassen cast uit Hans de Munter (schooldirecteur), Machteld Ramoudt (onderdirectrice), Agnes De Nul (docente drama), Maarten Mertens (docent muziek) en Kobe Van Herwegen (docent algemene vakken).

‘Ghost Rockers’ is vanaf maandag 8 december elke schooldag om 16:50 uur te zien bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

Bekijk Ghost Rockers op TVblik.nl/Ghost-Rockers