Victoria's Secret Fashion Show 2014 aanstaande maandag bij Net5

Victoria's Secret Fashion Show 2014 aanstaande maandag bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Net5 zendt maandag 15 december de meest bekende en extravagante lingerieshow ter wereld uit: Victoria's Secret Fashion Show. Dit jaar paradeert onze eigen Doutzen Kroes samen met maar liefst vier andere Nederlandse modellen over de catwalk; de 5 op 5. Het spektakel vond op 2 december in Londen plaats en wordt slechts twee weken later bij Net5 uitgezonden.

Het belooft weer een sensationele show te worden vol bloedmooie modellen, sexy lingerie, de befaamde vleugels en muzikale optredens van onder anderen Taylor Swift en Ed Sheeran.

De 5 op 5
Van de 47 modellen die meelopen in de Victoria’s Secret Fashion Show 2014 zijn er vijf van Nederlandse afkomst. Maud Welzen en Bregje Heinen mochten al eerder de gewilde Victoria’s Secret-badjas aan. Romee Strijd en Imaan Hamam slaan beiden voor het eerst hun vleugels uit. En natuurlijk onze Friese showtopper Doutzen Kroes, die ook een van de acht Angels is. “Ik vind het super gezellig dat er meer Nederlandse meiden meelopen in de show. Daar ben ik trots op. Het is ook leuk om de nieuwe meiden allerlei tips en tricks te geven.”, aldus Doutzen. Het Friese model is dit jaar voor de zevende keer op rij een Angel van Victoria’s Secret. Eind juli beviel ze nog van dochtertje Myllena Mae, maar ze liep in topvorm de grote lingerieshow, waar ze drie verschillende setjes showde. “Ik ben zeer dankbaar dat ik na vier maanden alweer zo’n grote show mag lopen. Het was hard werken, maar ik voel me super sexy in die mooie setjes!”

Handkusjes en knipogen
De wereldberoemde, jaarlijks terugkerende Victoria’s Secret Fashion Show draait niet alleen om de lingeriesetjes van het merk. De topmodellen, ofwel Angels, en de muzikale optredens spelen ook een grote rol in de show. Deze editie lopen Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Karlie Kloss en Lindsay Ellingson over de catwalk. Gehuld in prachtige outfits, inclusief vleugels, geven ze traditiegetrouw de handkusjes en verleidelijke knipogen. De hele show wordt muzikaal ondersteund door spetterende optredens van Taylor Swift, Ed Sheeran, Ariana Grande en Hozier.

Victoria’s Secret Fashion Show 2014
Maandag 15 december om 22.45 uur bij Net5