Net5 komt op 15 december met debuut Romee Strijd in Victoria's Secret Fashion Show

Net5 komt op 15 december met debuut Romee Strijd in Victoria's Secret Fashion Show

Geschreven door Pieter Jongsma

[caption id="attachment_27098" align="alignleft" width="200"] Photo by Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage[/caption]

Net5 zendt op dinsdag 15 december, binnen één week na Amerika, exclusief de Victoria’s Secret Fashion Show 2015 uit. In de meest spraakmakende lingerieshow van het jaar loopt de Nederlandse Romee Strijd voor het eerst als Angel over de catwalk.

Ze was eerder al als model te zien in de show, maar mag dit jaar de felbegeerde vleugels dragen. Het model uit Zoetermeer neemt hiermee het stokje over van Doutzen Kroes, die vorig jaar voor het laatst in de Victoria’s Secret Fashion Show was te zien.

Romee Strijd (19) is sinds 2014 model voor lingeriemerk Victoria’s Secret en mag zichzelf nu al een Angel noemen. Daarmee is ze dit jaar de enige Nederlandse en de jongste Angel van het merk. Ze vertelt op de site van Victoria’s Secret: “Een Angel zijn betekent veel voor me, want het merk staat voor sterke en zelfbewuste vrouwen. De Angels hebben mij altijd geïnspireerd en ik kijk er naar uit om anderen te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn.”

Dit jaar vindt de Victoria’s Secret Fashion Show voor de 20e keer plaats en daarvoor gaat de modeshow terug naar haar roots in New York. De wereldberoemde Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel en Lily Aldridge schitteren weer op de catwalk. De show bevat dit jaar traditiegetrouw interviews op de roze loper, een kijkje achter de schermen en natuurlijk de ‘multi-million dollar fantasy bra’.

Vorige edities hebben grote wereldsterren zoals Katy Perry, Bruno Mars en Rihanna opgetreden tijdens de show. Wie er dit jaar gaat optreden wordt later bekend gemaakt.

Victoria’s Secret Fashion Show 2015
Op dinsdag 15 december rond 22.30 uur bij Net5.