Robert ten Brink speelt kerstliedjes op piano van Amsterdam CS

Robert ten Brink speelt kerstliedjes op piano van Amsterdam CS

Geschreven door Pieter Jongsma

Liefde, passie en bijzondere liefdesverhalen, dat is als vanouds de kerstavond bij RTL 4 met de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’. Om alvast het winterwarme gevoel over te brengen van die bijzondere uitzending op 24 december, verraste presentator Robert ten Brink vandaag de voorbijgangers op Amsterdam CS.

Van achter de klassieke vleugel trakteerde hij passanten op een prachtig kerstrepertoire. Ook Alain Clark die in de speciale uitzending bij RTL 4 te zien is, kwam langs om Robert muzikaal te ondersteunen.

Uitzending
In de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’ zorgt Robert traditiegetrouw voor liefdevolle verrassingen en bijzondere ontmoetingen. Dit gebeurt niet alleen in de studio zelf, maar ook op locatie. Robert doorkruist stad en land met de kerstbus om de ingevlogen gasten op kerstavond te herenigen met hun geliefden. ‘Dr. Love’ heeft heel wat verrassingen in petto. Verder is Robert afgereisd naar de Canadian Rocky Mountains, Alberta om daar weer hartverwarmende herenigingen tot stand te brengen tussen geliefden.

Uiteraard wordt de kerstspecial ook muzikaal omlijst met de mooiste optredens. Zo openen Guido Spek en Jim Bakkum het RTL 4-programma met een prachtig kerstlied. Tijdens de uitzending zingt Alain Clark een bijzonder nummer en mag het inmiddels fameuze koor op kerstavond niet ontbreken. Tot slot mag David Benjamin (bekend van de Beste Sing & Songwriter) op muzikaal vlak de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’ afsluiten met ‘God Only Knows’, het nummer waar traditioneel de uitzending mee eindigt.

Uitzending

Woensdag 24 december tussen 20.30 uur en 23.00 uur bij RTL 4

Bekijk All You Need is Love op TVblik.nl/all-you-need-is-love