Kaartverkoop festival Veronica van start

Kaartverkoop festival Veronica van start

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Onlangs maakte TV-zender Veronica bekend in 2015 voor het eerst met een eigen festival te komen. Inmiddels kan Veronica meer informatie over deze festivalprimeur onthullen.

Op zaterdag 9 mei vindt V-land festival - The Ride of your Life plaats op een unieke locatie: midden in attractiepark Walibi Holland.

V-land festival wordt een groots festival met verschillende stages, grote internationale topartiesten en een diversiteit in muziekgenres – eclectisch, house, techhouse, deephouse, hiphop, pop en hits van vroeger.

Met verschillende stages, muziek, film en een dosis humor en avontuur biedt V-land festivalvoor ieder wat wils. De earlybird verkoop van V-land gaat vandaag van start via www.v-landfestival.nl

Nadat Veronica afgelopen zomer met de mini Pop-Up stage langs bestaande festivals ging, is het nu tijd voor een eigen feestje. Carter Duong, zendermanager Veronica: “Voor het eerst kun je tussen de rijdende rollercoasters uit je dak gaan. Waar je bij veel festivals kleinere attracties hebt, kun je bij V-land festival onder andere een ritje wagen in de snelste, hoogste en steilste ride van de Benelux: Goliath”. Voor de creatieve invulling en de line-up van V-land werkt productmanager Michiel van Elk van Veronica samen met HekjeMelRoy: Van Elk: “We gaan zorgen voor een WOW-effect, bezoekers gaan tijd te kort komen op ons festival.”

Vanaf vandaag zijn de earlybird tickets voor V-land festival verkrijgbaar, binnenkort worden de eerste namen van de line-up bekendgemaakt. V-land festival wordt georganiseerd door Veronica TV en #MelRoy.