Opnames Spectre gaan niet zo soepel

Opnames Spectre gaan niet zo soepel

Geschreven door Daniël Schalk

De opnames vinden op dit moment plaats in Rome, waar maar weinig mensen blij mee zijn. De opnames zouden zorgen voor veel verkeersoverlast en zouden er voor zorgen dat veel faciliteiten in de stad gesloten zijn.

Ook de burgemeester vind het langzamerhand steeds vervelender worden, terwijl hij vorige week Daniel Craig (James Bond) en Monica Monucci (De oudste Bondgirl ooit) nog van harte welkom heette doormiddel van een Carte Blanche. Een soort bewijs waarmee je alles mag doen in de stad.

De opnames in de vorige locatie gingen ook al niet zo soepel, bij de opnames in de Oostenrijkse plaats Sölden is er een gewonde gevallen. Tijdens de opnames van de openingsscène raakte er een vrachtwagen van de weg. Een teamlid raakte gewond, hij kwam er met meerdere botbreuken vanaf.

Tijdens de opnames in Oostenrijk heeft Daniel Craig ook zijn knie bezeerd, waarschijnlijk niet zo erg want ze zijn alweer aan het filmen.

Het lijkt niet zo goed te gaan want ook de locaties worden niet zo makkelijk goedgekeurd. Zo heeft de film al paar keer de opnames moeten uitstellen.

Hopelijk gaan de opnames in Mexico en Marokko iets beter dan in Rome en Oostenrijk. Over de opnames in Londen zijn geen verdere gegevens bekend.

De film draait vanaf 6 november in de Nederlandse bioscopen.