NPO doet verslag van Pinkpop 2015

NPO doet verslag van Pinkpop 2015

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Met de publieke omroep mis je niks van het langstlopende festival van Nederland. Op 12, 13 en 14 juni doet de publieke omroep uitgebreid verslag van Pinkpop en pak je de sfeer van het Pinkpopterrein mee. Online, op tv en op radio zie, hoor en lees je alles over de highlights van Pinkpop, met optredens van o.a. Robbie Williams, Muse, Foo Fighters en Pharrel Williams.

Op NPO 3 doen NTR, VARA en VPRO gezamenlijk uitgebreid verslag van Pinkpop 2015. In sneltreinvaart komen alle Pinkpop hoogtepunten voorbij, inclusief reportages en interviews met het publiek en bands.

NPO 3FM zorgt ervoor dat luisteraars geen enkel Pinkpop hoogtepunt hoeven te missen, on air en online op 3fm.nl. De 3FM jocks brengen de sfeer van het festivalterrein naar je toe. Je hoort de beste live acts, exclusieve interviews en studiosessies. Op NPO 101 zie je de uitzending vanuit de 3FM studio op het festivalterrein.

Op NPO Cultura zie je op 12, 13 en 14 juni de hele dag en avond volledige concerten terug. Nagenieten van Pinkpop doe je met NPO Cultura: ook na het festival staat het digitale themakanaal nog een week lang in het teken van Pinkpop.

VPRO’s 3voor12 pakt dit jaar uiteraard weer als vanouds uit op Pinkpop. Verslaggevers lopen drie dagen lang over het terrein en schrijven recensies van alle acts, interviewen artiesten en leggen de ongekende en geroemde Pinkpopsfeer op geheel eigen wijze vast, in beeld, tekst en geluid. De recensies komen binnen een paar uur na een optreden online. Recensies en concertvideo’s vind je op 3voor12.vpro.nl.

3FMonStage sessies
In de 3FMonStage containers op het festivalterrein geven bands een exclusief optreden voor maximaal 50 personen. Welke bands dat zijn, blijft een verrassing. Gelukkig zijn de sessies terug te zien en luisteren op NPO 3, NPO 3FM, NPO 101, NPO Cultura, 3voor12 en 3fm.nl.