Dit zijn de finalisten van Wie is de Mol?

Dit zijn de finalisten van Wie is de Mol?

Geschreven door Pieter Jongsma

Na de één na laatste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 15 zijn er nog twee kandidaten en een mol over. Wie de mol is weten we nog niet, maar we weten wel dat Marlijn, Rik en Margriet de finalisten zijn.

Marlijn Weerdenburg
Zangeres en actrice Marlijn Weerdenburg is al sinds de eerste aflevering één van de opvallendste kandidaten van dit seizoen. Samen met Rik heeft ze alles gedeeld en daar zijn ze allebei heel ver mee gekomen. Ze is enorm gemotiveerd om geld te verdienen, maar draait haar hand niet om, om geld uit te geven voor een aantal jokers. Toch is ze de minst verdachte kandidaat uit het gezelschap. Stiekem hopen we dat Marlijn wel de mol zou zijn. Ze zou voor de laagste pot ooit gezorgd hebben, ze zou voor weinig verdenkingen gezorgd hebben en het moment dat ze de molacties zou vertellen zou hilarisch zijn. Zou ze echt haar beste rol ooit gespeeld hebben?

 Margriet van der Linden
Journalist Margriet van der Linden was misschien wel één van de opvallendste kandidaten van dit seizoen. Vaak gebeurde er wat Margriet wilde. Mensen luisteren naar Margriet en laten haar voor hun denken. De perfecte kwaliteiten voor een mol.  Samen met Martine is ze ver gekomen, maar Martine moest in de achtste aflevering naar huis. Was dat omdat ze die aflevering niet meer samen met Margriet op een kamer lag en daardoor dus niet genoeg van haar wist? Wat we zeker weten is dat ze een geweldige mol zou zijn. LOOK AT HER FACE!

Rik van de Westelaken
Nieuwslezer Rik van de Westelaken is al het hele seizoen de meest verdachte kandidaat door de kijkers thuis. Samen met Marlijn wist hij veel geld uit de pot te halen. Hij heeft ervoor gezorgd dat veel mensen hem vertrouwen en hem de pot gaven (-1500 euro). Het zou onwaarschijnlijk zijn dat de NOS-nieuwslezer de mol zou zijn, omdat een nieuwslezer betrouwbaar moet zijn. Daardoor zou hij juist een hele goede mol kunnen zijn. Als hij niet de mol is zou hij de beste kandidaat zijn die de mol zich kon wensen.

Volgende week donderdag om 20:30 is de finale van Wie is de Mol? te zien.
Bekijk Wie is de Mol? terug op TVblik.nl/wie-is-de-mol