3FM Awards 2015 verrijkt met het 3FM Awards festival

3FM Awards 2015 verrijkt met het 3FM Awards festival

Geschreven door Daniël Schalk

NPO 3FM reikt op donderdag 9 april de 3FM Awards uit in TivoliVredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. In de Vredenburgzaal vinden de uitreikingen plaats. Dotan, Douwe Bob en Mister & Mississippi treden hier op.

Voor de eerste maal wordt het evenement verrijkt met een 3FM Awards festival. In de Pandora en Ronda zalen van TivoliVredenburg zijn langere optredens van artiesten, als onderdeel van de 3FM Awards show. Racoon, Kensington, Sunday Sun, Chef’Special, Typhoon en Sue the Night geven elk een optreden van zo’n 30 minuten.

3FM reikt donderdag 9 april de 3FM Awards uit tijdens een anderhalf uur durende live show waarvan live verslag wordt gedaan op 3FM, NPO 3, NPO 101 en 3FM.nl. Van 4 tot en met 10 april staat 3FM volledig in het teken van de Week van de 3FM Awards. Een week lang klinkt op zender de muziek van de beste artiesten en bands van eigen bodem, de winnaars van afgelopen edities en de genomineerden van 2015.

3FM Awards

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. Op donderdag 12 maart maakt 3FM de nominees bekend. Vanaf dat moment stemmen luisteraars op hun favoriete Nederlandse artiesten. Voorafgaand aan de Awards show maakt 3FM de winnaars van de 3FM Serious Talent Award en de Schaal van Rigter bekend. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award treedt op tijdens de 3FM Awards op 9 april.

Bekijk de 3FM Awards van 2014 terug op TVblik.nl