Bookmakers voorspellen 26ste plaats voor Nederland op Songfestival

Bookmakers voorspellen 26ste plaats voor Nederland op Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk

De bookmakers voorspellen de 26ste plaats voor Trijntje Oosterhuis op het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen. De zangeres vertegenwoordigd met haar nummer Walk Along Nederland op de 60ste editie van het Eurovisie Songfestival.

De Zweedse inzending Måns Zelmerlöw staat met zijn nummer Heroes op de eerste plaats bij de bookmakers, één plek boven de Italiaanse inzending Il Volo met hun nummer Grande amore. Op de derde plaats staat Estland met hun inzending Elina Born & Stig Rästa met het nummer Goodbye To Yesterday.

The Common Linnets, de Nederlandse inzending van vorig jaar, stonden eerst ook erg laag bij de bookmakers maar na hun eerste optreden voor Europa in de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2014 stegen Ilse en Waylon naar de tweede plaats.

Voor de eerste halve finale, waarin Trijntje Oosterhuis haar nummer voor het eerst aan Europa ten gehore brengt, staat Nederland op de 10de plaats bij de boomakers. Nederland is in de eerste halve finale één van de 16 landen die strijden om een finale plek op zaterdag 23 mei.

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival