Nance presenteert nieuwe RTL4-show Puur Geluk

Nance presenteert nieuwe RTL4-show Puur Geluk

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Afgelopen najaar keerde Nance Coolen terug op televisie. Na haar vertrek bij SBS6 in 2012 keerde de presentatrice vorig jaar terug bij RTL4 met het nieuwe tv-programma Familie Gezocht. Nance tekende vorig jaar augustus een contract bij RTL en afgelopen week werd bekend dat zij samen met Angela Groothuizen en Froukje de Both in de zomer Wie Doet De Afwas? presenteert.

Vanaf midden juni is Nance met nog een nieuw programma te zien op RTL4. Nance gaat de nieuwe studioshow Staatsloterij: Puur Geluk presenteren. Het programma krijgt een plekje op de vrijdagavond van RTL4. Het nieuwe programma van Nance wordt een feelgoodprogramma waarin de presentatrice voor geluksmomenten zorgt.

Het nieuwe RTL4-programma is een soort Surprise Surprise, de nieuwe variant van De Surpriseshow van SBS6. De voorbereidingen voor Staatsloterij: Puur Geluk zijn al een tijdje bezig. “Het programma had een lange aanloop. Het is ingewikkeld om te maken omdat er veel veldwerk aan vooraf gaat. We gebruiken bijvoorbeeld social media om uit te vinden wie welke wensen heeft”, laat Nance vandaag in De Telegraaf weten.

Over haar nieuwe presentatieklus bij RTL4 laat Nance weten: “Een eigen studioprogramma bij RTL. Hiermee gaat mijn grootste wens in vervulling. Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Ik zit hier met een smile van oor tot oor.” Bij SBS6 presenteerde Nance vaker grote tv-shows. Zo presenteerde zij Sterren dansen op het ijs en So You Wannabe A Popstar? voor de zender.

Bekijk Puur Geluk op TVblik.nl/Puur-geluk