Batman VS Superman komt steeds dichterbij

Batman VS Superman komt steeds dichterbij

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf 24 maart zullen Batman en Superman samen op het witte doek te zien zijn. De twee superhelden zullen dan met elkaar op de vuist gaan. Superman, gespeeld door Henry Cavill, weet niet goed om te gaan met zijn rol als superheld. Langzaam maar zeker dwaalt Superman van de goede naar de verkeerde kant, met alle gevolgen van dien.

Gelukkig merkt Batman, gespeeld door Ben Affleck, dit ook. Hij grijpt direct in en haast zich naar Superman. De twee krijgen het met elkaar aan de stok. Maar wie komt er als winnaar uit het gevecht? Naast het gevecht tussen beide superhelden komt er ook nog een derde speler kijken. Lex Luthor, de grootste vijand van Superman, ziet zijn kans schoon om zich bij het gevecht te mengen. 

Het beloofd een spannende film te worden. Beide superhelden hebben ieder al talloze eigen bioscoopfilms gehad. Nu staan de twee samen in één film. Hoe zal het gaan aflopen voor beide bekende superhelden? Wie zal er als winnaar uit de bus gaan komen? Dat zal vanaf 24 maart duidelijk worden als deze nieuwe film in de bioscopen te zien zal zijn.

Voordat Batman VS Superman in de bioscoop te zien is komt Veronica met een aantal films over de twee superhelden. Zo is maandagavond de film Superman: Men of Steel te zien. In deze film speelt Cavill ook de rol van Superman. Als kleine jongen wordt Clark Kent van de planeet Krypton naar de aarde getransporteerd. Maar als snel wordt duidelijk dat Clark geen gewone jongen is. Superman moet het opnemen tegen onder andere generaal Zod (Michael Shannon).

Verder zijn in deze film uit 2013 Amy Adams, Diane Lane en Russell Crowe te zien. De regie was in de handen van Zack Snyder. Een dag later, op dinsdagavond, zendt Veronica de film Batman Begins uit. Deze film komt uit 2005 en is geregisseerd door Christopher Nolan.

In deze film zijn onder andere Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson en Katie Holmes te zien. De rol van Bruce Wayne en zijn alterego Batman wordt gespeeld door Christian Bale. Volgens televisiegids TVFilm krijgt deze Batman film vier van de vijf sterren.

Op de dag dat Batman VS Superman in de bioscopen te zien zal zijn, komt Veronica met de film The Dark Night. Deze film komt drie jaar na Batman Begins uit. De regie is opnieuw in handen van Christopher Nolan. In deze film spelen Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart en Gary Oldman de hoofdrol.

Batman moet het in deze film opnemen tegen The Joker. Dit is een zwaar gevecht voor de superheld. Maar of dit gevecht nog niet genoeg is krijgt Batman ook nog de politie én bevolking van Gotham City achter zich aan. Een film vol actie en spectaculaire scenes. Ook deze film kreeg vier van de vijf sterren volgens TVFilm.

De kijker  zit de komende dagen goed bij Veronica. Zowel Batman als ook Superman zullen te zien zijn bij de commerciële zender. Dit alles om de kijker voor te bereiden op een spannend gevecht. Een gevecht tussen twee superhelden die lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Batman VS Superman is vanaf 24 maart in de bioscopen te zien.