Popster!-jurylid krijgt eigen handpop

Popster!-jurylid krijgt eigen handpop

Geschreven door Pieter Jongsma

Miss Izzy - het jurylid van de SBS6-show Popster! - is binnenkort niet meer alleen op TV te bewonderen, maar door het hele land. Waar andere BN’ers een wassenbeeld of standbeeld krijgen, is de SBS6-diva heel toepasselijk vereeuwigd met een eigen handpop.

Vanavond in Shownieuws is de reactie van Miss Izzy te zien.

Ze zegt vereerd te zijn: ”Ik ben ongelofelijk trots. Een mini izzy, hoe cool is dat. Ze vonden het zo ontzettend leuk dat ik er was dat er wel 2500 mini Izzy’s zijn gemaakt”. De finale van de talentenjacht voor poppen is te zien op vrijdag 17 april. De Popster! fans kunnen de finaleshow dan met hun eigen Izzy om de hand bekijken. Popster! is elke vrijdagavond vanaf 20:30 uur te zien bij SBS6.

Miss Izzy popjes
Miss Izzy (Lenette van Dongen) heeft al veel leuke reacties ontvangen op haar jurybijdrage aan de bijzondere talentenjacht van SBS6: “Ik krijg zelfs prachtige Miss Izzy tekeningen toegestuurd. Vanaf 9 april maakt iedereen kans om een eigen kleine Izzy te bemachtigen”.

In samenwerking met Vrumona en Jumbo stelt SBS6 Miss Izzy poppen beschikbaar. Bij aankoop van drie frisse dranken (Sourcy Vitamin Water, Crystal Clear en Holy Soda) bij supermarktketen Jumbo, krijgt men een actiecode waarmee online kans wordt gemaakt op een gratis Miss Izzy pop.

Lenette van Dongen ziet al helemaal voor zich hoe Popster! liefhebbers straks hun eigen Miss Izzy pop tot leven brengen: “De kleine Izzy’s zijn niet alleen leuk om naar te kijken en mee te spelen, je kan ze ook goed gebruiken om bijvoorbeeld het avondeten van je moeder te jureren. Miss Izzy kan heel streng zijn en heeft soms wat sterallures, maar ze is ook lief en dol op televisie kijken. Ik ben benieuwd naar de avonturen die de Miss Izzy popjes gaan beleven.”

Popster! wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij. André van Duin staat als zijn bekende typetje Meneer Wijdbeens backstage om de poppen en de spelers het hemd van hun lijf te vragen. De jury bestaat uit: Georgina Verbaan, Henkjan Smits en Miss Izzy (Lenette van Dongen). Kijkers kunnen vanaf 9 april kans maken op de Miss Izzy pop. De actie loopt tot en met 26 april.

Dit programma wordt geproduceerd door Talpa.

Bekijk Popster op TVblik.nl/Popster