SBS6 begint vanavond aan nieuwe talentenjacht Popster!

SBS6 begint vanavond aan nieuwe talentenjacht Popster!

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Na de matige realityseries van Andy & Melisa, Patty Brard en Yolanthe, tv-flop Zoete Wraak en het tegenvallende Bloed, Zweet & Tranen zet SBS6 vanavond groots in op de nieuwe vrijdagavond.

Vanavond start SBS6 met de nieuwe talentenjacht Popster! Wie heeft de leukste, opvallendste en meest originele poppenact? Daar draait het allemaal om in de nieuwe familieshow van SBS6.

De afgelopen weken moest de talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen de kijkers op de vrijdagavond naar SBS6 trekken maar het tweede seizoen trok net als het eerste seizoen geen groot publiek op de vrijdagavond naar SBS6. Vanavond is het de beurt aan Popster!, de nieuwe talentenjacht uit de koker van Talpa-baas John de Mol.

Alle soorten poppen komen vanavond in Popster! voorbij. Van handpoppen tot vingerpoppen en van poppen op een stokje tot marionetten. In het programma wordt ‘gezongen, gedanst en gelachen’, laat SBS6 weten. Popster! wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en André van Duin. André van Duin kruipt in de rol van Meneer Wijdbeens en spreekt de kandidaten voor hun optreden.

Popstars-jurylid Henkjan Smits keert vanavond weer terug op SBS6 in de jury van Popster! Naast Smits zitten actrice Georgina Verbaan, bekend van haar rol in ’t Schaep en Mannenharten, en pop Miss Izzy, bespeeld door cabaretière Lenette van Dongen, in de jury van de nieuwe talentenjacht voor poppen.

Het is nog spannend voor SBS6 of de kijkers de zender eindelijk op de vrijdagavond weet te vinden want Popster! staat recht tegenover RTL4-kijkcijferhits De TV Kantine en Alles Mag Op Vrijdag. Of SBS6 met Popster! succes in handen heeft wordt morgen duidelijk als Stichting KijkOnderzoek de kijkcijfers publiceert.

Popster! is vanavond om 20:30 uur te zien op SBS6.

Om 20:00 uur is er een extra editie van Shownieuws te zien over Popster! op SBS6.

Bekijk Popster! op TVblik.nl/popster