GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #3

GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #3

Geschreven door Sebastiaan Boers

In Meerdijk wordt bijna niet meer over wat anders gepraat. De moord op Ardil (Juvat Westendorp) is het gesprek van de dag. Iedereen heeft het erover. De politie is inmiddels druk bezig met het onderzoek naar de toedracht. Wat is er nu precies gebeurd?

Ook Aysen (Dilan Yurdakul) wil mee denken. Helaas voor haar wordt ze door haar collega's buitenspel gezet. Aangezien zij familie is én geschorst is, kan Aysen niet doen dan afwachten. De familie is inmiddels ingelicht. Nu kan Aysen zich focussen op de begrafenis van haar broer.

Naast Rox en Anton (Joep Sertons) zijn er meerder inwoners in Meerdijk die een mogelijk motief kunnen hebben. Inmiddels liggen er twee daderprofielen op tafel. Daar gaan er in totaal nog vier van komen. Wie is de volgende ''verdachte'' en vooral waarom?

Daderprofiel: Wiet

Een lange tijd heeft Wiet (Pip Pellens) het idee dat haar vriendin, Anna (Barbara Sloesen) haar bedriegt. Anna heeft veel contact met Ardil. De reden van dit contact is de bewuste drugskoffer. Hiervan weet Wiet nog niets, ze trekt meteen haar conclusie.

De spanningen tussen Anna en Ardil lopen enorm hoog op. Dit merkt ook Wiet sterk op. Zouden Anna en Ardil nu echt een relatie hebben? Vinden zij elkaar leuk? Die vragen heeft Wiet en ze wil antwoorden. Zonder naar een uitleg te luisteren, wil Wiet het contact met Anna verbreken.

Steeds meer komen Anna en Ardil in de problemen. Dit ziet Wiet totaal anders, zij wil maar één ding: Anna terug winnen. Er kan een ruzie zijn ontstaan tussen Wiet en Ardil, waardoor er een worsteling ontstaan is. Door deze worsteling is Ardil uit het raam gevallen.

Na het nieuws van Ardil's dood haast Wiet zich naar Anna. Daar merkt Wiet dat Anna zich vreemd gedraagt. Zou Anna denken dat Wiet iets met Ardil's dood te maken heeft? Deze vraag stelt Wiet aan Anna. Daarop antwoordt Anna dat ze Wiet nergens van verdenkt. Anna heeft haar eigen ideeën over de mogelijke dader.

Wiet kan zo kwaad zijn geworden op Ardil dat ze over is gegaan op deze daad. De mogelijkheid dat Wiet er iets mee te maken heeft is groot. Ze was geen fan van Ardil en door hem zijn zij en Anna diep in de problemen gekomen. Dit alles bij elkaar kan er voor gezorgd hebben dat Wiet Ardil geduwd heeft.

Morgenavond zal er een vierde daderprofiel online gezet worden. Wie is de volgende ”verdachte” en vooral waarom? Dat wordt morgen duidelijk.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.