GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #4

GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #4

Geschreven door Sebastiaan Boers

De politie van Meerdijk is volop bezig met het moordonderzoek. De rechercheur voert een gesprek met Anna (Barbara Sloesen) en Wiet (Pip Pellens). Samen met Aysen (Dilan Yurdakul) houdt hij een verhoor. Aysen heeft meteen door dat de dames meer weten.

Onder de druk weet Anna haar geheim toch lang voor zich te houden. Na het verhoor kan ze niet anders dan Wiet alles vertellen. Ze verteld over de koffer van Ardil (Juvat Westendorp) over Rox en over Anton (Joep Sertons). Dit nieuws komt hard binnen bij Wiet. Wel staat ze haar vriendin bij.

Wiet geeft aan dat Anna haar kan vertrouwen. De rechercheur praat met Aysen over het verhoor. Het is bijna zeker dat Anna en Wiet meer weten over het drugsverleden van Ardil. Dit willen ze niet toegeven. Dit zorgt weer voor een gefrustreerde Aysen.  Ze rust niet totdat ze weet wie haar broer heeft vermoord. 

Daderprofiel: Anna

Door het hele gebeuren rond de drugskoffer is Anna helemaal in paniek. De koffer is ontdekt door haar oom Anton. Die is op zijn beurt woedend op Anna. Opnieuw speelt drugs een grote rol binnen zijn gezin. Dit probleem lost Anton op geheel eigen wijze op.

Haar relatie met Wiet komt door de hele drugskoffer onder druk te staan. Ze weet niet meer wat ze moet doen. Dan wordt Ardil vermoord. Is Anna wellicht zo boos geworden dat zij Ardil geduwd heeft? Die kans lijkt heel erg klein, maar er is toch een kans. Door Ardil is Anna in grote problemen gekomen.

De drugskoffer speelde een grote rol bij het mogelijke motief. Deze drugskoffer is door Anton inmiddels verbrand. Hoe het ook komt, Anna heeft belangrijke informatie die kan helpen in dit moordonderzoek. Deze belangrijke informatie besluit ze voor zich te houden.

Toch ziet Anna naast Rox, als dader, nog een andere mogelijke dader. Ze vraagt Anton of hij misschien meer weet over de dood van Ardil. Probeert Anna hiermee de schuld van zichzelf af te schuiven? Nu kan Anna ook niet anders dan alles open gooien tegenover Wiet. Nu weet Wiet ook het hele verhaal van Anna's betrokkenheid bij deze zaak.

De kans dat Anna ook daadwerkelijk iets met de moord op Ardil te maken heeft, lijkt elke dag kleiner te worden. Ze is meer in paniek over haar medeplichtigheid. Er is belangrijke informatie die Anna aan de politie zou moeten geven. Zelf is ze banger voor de mogelijke gevolgen daarvan. Anna loopt mogelijk gevaar, maar op welke wijze?

Morgenavond zal er een vijfde daderprofiel online gezet worden. Wie is de volgende ”verdachte” en vooral waarom? Dat wordt morgen duidelijk.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.