Trijntje Oosterhuis in Songfestival-uitzending OPIUM

Trijntje Oosterhuis in Songfestival-uitzending OPIUM

Geschreven door Daniël Schalk

Aankomende vrijdag vertrekt Trijntje Oosterhuis naar Wenen maar voordat het zover is, is Trijntje donderdagavond te gast in het AVROTROS-programma OPIUM van Cornald Maas. Trijntje staat op dinsdag 19 mei in de halve finale van het Eurovisie Songfestival.

“Wat zijn haar eigen verwachtingen en hoe gaat zij om met die van het publiek na het grote succes van vorig jaar. Cornald bespreekt de concurrentie met Trijntje en staat stil bij andere hoogtepunten uit haar succesvolle muzikale carrière”, laat de AVORTROS weten.

Ook presentator Tijl Beckand, zanger Jamai Loman en 3FM-dj Annemieke Schollaardt zijn te gast in OPIUM om te praten over hun liefde voor het Songfestival. “Zij duiken in de geschiedenis van het grootste muziekevenement ter wereld en kiezen hun favoriete 'festival-evergreen'”, aldus de omroep.

In OPIUM kijken Tijl, Jamai en Annemieke ook naar de concurrentie van Trijntje. “Welke landen maken een goede kans? Is het Rusland dat uitgerekend dit jaar met een vredesboodschap komt? Of Finland met een punkband bestaande uit verstandelijk gehandicapten? Of gaat Australië misschien verrassen”, zegt AVROTROS.

OPIUM is donderdag 7 mei om 21:10 uur te zien bij AVROTROS op NPO 2.

Bekijk OPIUM op TVblik.nl/opium-tv