RTL Crime samen met de politie op jacht naar drugs

RTL Crime samen met de politie op jacht naar drugs

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het themakanaal RTL Crime zendt maandag 11 mei de exclusieve special ‘RTL Crime Special: De Jacht op Drugs’ uit. “In deze special gaat RTL Crime samen met de politie op jacht naar drugs en worden schokkende ontdekkingen gedaan”, laat RTL vandaag weten.

In Nederland is er sprake van een levendige drugscultuur. Het gedoogbeleid van de overheid trekt veel bezoekers, ook uit andere landen. In het buitenland wordt Nederland door sommigen gezien als een soort walhalla waar iedereen vrij over alle mogelijke soorten verdovende middelen kan beschikken.

“Dat beeld klopt natuurlijk niet écht, maar hoe zit het dan wél?”, vraagt RTL zich af. Behalve dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende soorten drugs, hun gebruikers en de effecten ervan, gaat RTL Crime mee met de opsporingsdiensten die zich bezighouden met de bestrijding van drugscriminaliteit.

Na het grote succes van eerdere specials over onder andere motorclub ‘No Surrender’ en de Koninklijke Marechaussee, is het de digitale zender met ‘RTL Crime Special: De Jacht op Drugs’ opnieuw gelukt om binnen te dringen in een wereld die voor het grote publiek onbekend is.

‘RTL Crime Special: De Jacht op Drugs’ is 11 mei om 20:30 uur te zien bij RTL Crime.

Bekijk de RTL Crime-serie CSI op TVblik.nl/crime-scene-investigation