YouTube-ster Theaumes in actie voor Nepal

YouTube-ster Theaumes in actie voor Nepal

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

YouTuber Thomas Smagge, beter bekend als Theaumes, zet zich ook in voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Om de slachtoffers van de aardbeving te steunen heeft de YouTube-ster een parodie gemaakt op het nummer FourFiveSeconds van Rihanna, Kanye West en Paul McCartney.

Vorige week vrijdag legde Thomas zijn idee uit op zijn YouTube-kanaal. “Ik ga nu een parodie schrijven en voor elke 1.000 views die ik op die video krijg, doneer ik 1 euro aan Nepal.” Hij vervolgt: “Het kost jullie dus helemaal geen geld of moeite. Het enige wat je hoeft te doen is die video bekijken en delen met je vrienden. En je helpt Nepal al.”

Ook de video waarin Thomas zijn idee uitlegt telt mee voor de 1 euro voor Nepal per 1.000 views. Deze video is al ruim 26.000 keer bekeken, dat is dus al meer dan 26 euro. Donderdag 7 mei heeft de YouTuber zijn parodie op FourFiveSeconds geplaatst op zijn YouTube-kanaal.

De parodie is in één dag al meer dan 20.000 keer bekeken, dus al ruim 20 euro voor Nepal. Het idee van Thomas om Nepal op deze manier te helpen heeft dus al ruim 46 euro opgeleverd. Vanavond wordt de Nationale Actieweek afgesloten maar doneren kan daarna nog steeds. Eind mei maakt Thomas de eindstand van zijn actie bekend.

Bekijk hieronder de parodie op FourFiveSeconds en steun Nepal:

Bekijk #Kansloos (Veronica TV) met Thomas Smagge op TVblik.nl/kansloos