Bram Krikke stopt met YouTube-hit Bram In De Buurt

Bram Krikke stopt met YouTube-hit Bram In De Buurt

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SLAM-dj Bram Krikke stopt met zijn succesvolle YouTube-serie Bram In De Buurt. “Aan al het moois komt een end”, schrijft de radio-dj op Instagram. Krikke heeft 90 afleveringen van Bram In De Buurt gemaakt. “Na 90 afleveringen is het tijd om andere mooie dingen te gaan maken”, zegt hij.

Krikke is met zijn YouTube-serie in de race voor de Televizier-Ster: Online-videoserie, de nieuwe prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala voor beste videoserie op internet. De long-list bestaat uit 20 videoseries, waaronder #BOOS, DumpertReeten, Jachtseizoen, Kelderklasse 15 en RUMAG Roulette.

Bram In De Buurt betekende de grote doorbraak van Krikke, die dagelijks te horen is in Club Ondersteboven op radiozender SLAM! Ook is hij deze zomer een van de reporters van de RTL4-talkshow Zomer met Art met Art Rooijakkers en wist hij het vijf afleveringen vol te houden in de NPO 2-quiz De Slimste Mens.

Volgende week is de laatste aflevering van Bram In De Buurt te zien. Bram is ook te zien in Zomer met Art, dat je kunt terugkijken op Gids.tv.

Foto: Instagram / Bram Krikke