Nieuwe single Jeronimo

Nieuwe single Jeronimo

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdag stond Zapp de hele dag in het teken van Zapp Your Planet: Ga voor aap. Tijdens dit tien uur durende live programma traden ook veel artiesten op. Zo stonden onder andere B-Brave, O'G3ne, Kinderen voor Kinderen, Tim Douwsma en Jeronimo klaar om voor iedereen op te treden.

Voor Jeronimo was het een speciaal optreden. Hij zong voor het eerst zijn nieuwe single live op televisie. Zijn nieuwe single heet Sing It Right Back. Het is een duet geworden met rapper Jabran DeMoore. Het nummer heeft veel pop en dance invloeden.

Dit nummer is geschreven door Jeronimo zelf. Dit gaf hij in een interview met Showbizznetwork al aan. ''Ik vind het behoorlijk spannend, want ik heb het nummer zelf geschreven. Nu ben ik in de afrondende fase met mijn team van diverse nummers. Hopelijk kunnen we snel de keuze maken welk nummer ook daadwerkelijk de nieuwe single wordt''. 

Sing It Right Back is een vrolijk, swingend en uptempo nummer. Het is echt een zomers nummer geworden die zeker een hit kan gaan worden. Met de hulp van rapper Jabran, is het een nieuw duet voor de Nederlandse zanger. De titel van dit nummer verraadde de zanger als via Youtube. In een kort filmpje gaf hij aan hoe zijn nieuwe single heet. Op dinsdag 12 mei zal de single officieel uit komen.

Het is niet het eerste duet van Jeronimo. Zo bracht hij met Stay-C het nummer I Am No Superman uit. Met Alessandro zong hij het nummer Bailando. In het interview met Showbizznetwork gaf Jeronimo ook aan graag met Selena Gomez, P!nk, Jason Derulo, of samen met Martin Garrix, Mr. Probz, David Gueta of Afrojack een duet op te willen nemen.

Lees hier het hele interview met Jeronimo nogmaals terug. Op de website van Zapp is alle informatie nog eens terug te lezen over Zapp Your Planet. Ook kunnen mensen nog steeds een donatie doen voor de orang-oetans. De complete live show is nu ook online terug te kijken.

Bekijk Zapp Your Planet terug via TV Blik.