Oude bekende in The Next Boy/Girl Band

Oude bekende in The Next Boy/Girl Band

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdagavond zond SBS6 de tweede auditie aflevering uit van The Next Boy/Girl Band. In deze afleveringen deden weer veel jongens en meiden auditie om deel uit te maken in een nieuwe boy of girl band. Tijdens de auditieronde deed een bekende zanger ook een poging om een ronde verder te komen.

Zanger Jeronimo stond klaar in de lift. In de voorronde wist hij de jury te overtuigen van zijn dans en playback act. Daarna mocht hij zijn stem laten horen. Dat Jeronimo kan zingen was al wel bekend. De zanger is al een aantal jaar goed bezig in de muziekwereld. Zo bracht hij de singles, One Kiss, I Am No Superman en My Little Dogs uit. Deze nummers zijn op YouTube al door veel mensen bekeken. 

Nu probeert Jeronimo om door te breken in een boyband. Meteen bij de eerste noot wist Jeronimo de zaal en de jury te raken. Hij zong het nummer The Story Of My Life van boyband One Direction. Met de volle overtuiging wist Jeronimo zich te plaatsen voor de volgende ronde. Alle drie juryleden waren enorm onder de indruk. Nu mag Jeromino zich in de volgende ronde gaan bewijzen.

Met dit optreden heeft Jeronimo een streepje voor op de andere kandidaten. Hij heeft al de nodige ervaringen opgedaan. Zo staat de zanger vrij vaak op het podium. Ook heeft hij al veel fans die hem maar wat graag zien. Hij zou een ideale kandidaat zijn om deel uit te maken van een boyband. Zal hij de verwachtingen waar weten te maken? Er komen namelijk nog meer auditierondes aan.

Zelf gaf de zanger al aan dat hij graag met vrienden leuke muziek wil maken. Dat lijkt het zeker te gaan lukken. Maar de strijd is nog niet gestreden. De komende weken kan de kijker de muzikale weg van Jeronimo en de andere jongens gaan volgen. Samen met de andere kandidaten mag Jeronimo een optreden gaan verzorgen.

In een vooruitblik zag de kijker onder andere Jeronimo een hit zingen van een bekende boyband. Samen zongen de jongens het nummer Walks Like Rihanna van The Wanted. Deze band wist met dit nummer een hit op hun naam te zetten. Wie weet gaat dit de nieuwe boyband ook wel lukken.

The Next Boy/Girl Band is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Bekijk The Next Boy/Girl Band terug via TVblik.