Deelnemers Ranking The Stars bekend gemaakt

Deelnemers Ranking The Stars bekend gemaakt

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Nog maar vier dagen wachten. Op 17 mei starten de opnames van een nieuw seizoen van Ranking The Stars. In deze quiz moeten tien Bekende Nederlanders (BN-ers) vragen over elkaar én over zichzelf beantwoorden en toelichten. Voor presentator Paul de Leeuw weer onvergetelijke en hilarische televisie momenten.

In de radioshow van BNN, De Coen & Sander Show, maakte Paul de namen van de BN-ers bekend. Niemand minder dan Peter Jan Rens is te zien in het nieuwe seizoen. De oud presentator komt niet alleen, hij neemt zijn vrouw Virginia gezellig mee. In Jouw Vrouw Mijn Vrouw vips (bij RTL 4) maakten de twee een onvergetelijke indruk. (Lees hier het avontuur van Peter Jan en Virginia nogmaals terug).

Ook Patty Brard zal dit seizoen te zien zijn. Patty is toch wel één van de vaste gezichten van de quiz. GTST-acteur Ferry Doedens maakte ook een leuke indruk. Daarom doet hij ook weer mee in dit nieuwe seizoen. Ferry wist geen vrienden te maken bij Ranking The Stars, vooral met Georgina Verbaan had hij geen echte klik. 

Naast Patty en Ferry zullen er meer ''oude'' rankers te zien zijn. Zo zijn Halina Reijn, Lucille Werner, Monique Smit en Gerda Havertong opnieuw te zien. Deze BN-ers hebben allemaal al ervaring met Paul en met Ranking The Stars. Zij weten een beetje wat zij kunnen verwachten.

De andere en nieuwe namen van BN-ers zijn: Jim Bakkum, Fred van Leer, Ajoud El Miloudi, Tim den Besten, Cor Bakker, Hans Klok, Sophie van Enk en Leonie ter Baak. Oud presentator en deelnemer van Ranking The Stars, Sander Lantinga, zal opnieuw mee doen. Hij nam het stokje van Paul over samen met Sophie Hilbrand. Toch miste Paul de show zo erg, dat hij het toch weer ging presenteren.

Ranking The Stars is vanaf 12 juli te zien bij BNN op NPO 3.

Bekijk Ranking The Stars terug via TV Blik. 

Bekijk hier onder een fragment met Ferry Doedens in Ranking The Stars.

https://www.youtube.com/watch?v=6bIL-ateWXs