Nieuwe gezichten in Ranking The Stars

Nieuwe gezichten in Ranking The Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdagmiddag werden de laatste twee afleveringen van de BNN quiz Ranking The Stars opgenomen. Nu zijn alle afleveringen opgenomen en klaar om uitgezonden te worden. Op de tweede opnamedag kwamen er nieuwe gezichten van BN-ers voorbij. Ook bij de derde opnamedag werden er nieuwe BN-ers uit de kast getrokken.

Op Facebook plaatste presentator Paul de Leeuw een foto van de opnames. Daar staan ''ervaren'' rankers Richard Groenendijk en Patty Brard op. Daarnaast staan Hans Klok, Monique Smit, Jan Versteegh en Maxim Hartman op de foto.

Maar er staan ook vier BN-ers op die nog niet eerder genoemd werden. Zo staat zangeres Shirma Rouse op de foto. Deze zangeres heeft al eens eerder meegedaan aan Ranking The Stars en doet nu opnieuw mee. Naast haar staat een andere zangeres: Imka Marina. De ''Mexico'' zangeres maakt haar debuut bij Ranking The Stars. 

Achter Monique Smit staat de winnaar van het laatste seizoen van Heel Holland Bakt, Menno de Koning. Ook hij rankt gezellig een aflevering mee. De vierde en laatste ''nieuwe'' BN-ers is presentator en acteur Jörgen Raymann. Hij is ook voor het eerst te zien in de BNN quiz.

In totaal komen er veel nieuwe BN-ers in beeld bij het nieuwe seizoen van Ranking The Stars. BNN heeft haar uiterste best gedaan om met veel variatie te komen. Dat is zeker gelukt, de lijst met deelnemers werd langer en langer. In totaal zijn er zeker 14 nieuwe BN-ers te zien.

Imka Marina, Jörgen Raymann, Menno de Koning, Peter Jan Rens & Virginia, Jim Bakkum, Fred van Leer, Ajoud El Miloudi, Tim den Besten, Cor Bakker, Hans Klok, Sophie van Enk, Leonie ter Baak en Maxim Hartman zijn deze 14 BN-ers die allemaal hun debuut zullen gaan maken in het nieuwe seizoen van Ranking The Stars.

Welke BN-ers kent zichzelf én de anderen het best? Welke leuke uitspraken zullen zij gaan doen? Paul de Leeuw heeft ongetwijfeld weer flink gebruld op een positieve manier. De kijker zal nog even moeten wachten op de uitzendingen. Vanaf zondag 12 juli is het nieuwe seizoen van Ranking The Stars eindelijk weer te zien.

Lees ook ''Eerste opnamedag Ranking The Stars zit er op''.
Lees ook '' Tweede opnamedag Ranking The Stars zit er ook op''.

Ranking The Stars is vanaf 12 juli iedere zondagavond om 21.10 uur te zien bij BNN op NPO 3. 

Bekijk eerdere afleveringen van Ranking The Stars terug via TV Blik.