Eerste opnamedag Ranking The Stars zit erop

Eerste opnamedag Ranking The Stars zit erop

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vandaag was de eerste opnamedag van de BNN-quiz Ranking The Stars. In totaal werden er vandaag drie aflevering opgenomen. Alles onder de strenge leiding van presentator Paul de Leeuw. Tien Bekende Nederlands, twee vragen en natuurlijk Paul de Leeuw. Dat bij elkaar opgeteld is een nieuw seizoen van dit populaire programma.

Vanaf 12 juli is het nieuwe seizoen weer te zien bij BNN op NPO 3. Ook is er voor de kijker weer de mogelijkheid om live mee te spelen. Met een tweede scherm kan de kijker alleen of met een groep vrienden gezellig mee ranken. Welke kijker kan het beste de sterren ranken?

Lekker lui vanuit de stoel, speel je als team met of juist tegen elkaar. Maar alleen spelen kan natuurlijk ook. Dit keer is er zelfs de mogelijkheid om een tablet te winnen. In de radioshow van Coen & Sander gaf Paul aan welke sterren er dit seizoen allemaal te zien zullen zijn. Dit bericht is hier nogmaals terug te lezen. 

Mensen die aanwezig willen zijn bij de andere opnamedagen moeten snel zijn. Op woensdag 20 mei zijn er nog kaarten beschikbaar voor de vierde en vijfde aflevering. De zesde aflevering is al helemaal uitverkocht. Voor de laatste twee afleveringen op zaterdag 23 mei zijn ook geen kaarten meer beschikbaar.

Iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van Ranking The Stars, kan alle afleveringen terug kijken via de website van BNN. De laatste uitzending van Ranking The Stars was te zien op Nieuwjaarsdag 2015. In die aflevering werd presentatrice Sylvana Simons ''saai'' genoemd door presentator Henny Huisman.

Of er in dit seizoen ook weer bijzondere uitspraken gedaan worden zal vanaf 12 juli te zien zijn. Feit is dat het zeker een bijzonder leuk en gezellig seizoen zal gaan worden. Welke ster kent zichzelf én de anderen het best? Wie heeft de meeste punten en wint een speciale prijs?

Meespelen met het tweede scherm is heel eenvoudig. 

Het live meespelen via het tweede scherm is heel eenvoudig. Met een toestel dat beschikt over Android of iOS is er de mogelijkheid om live meespelen met je telefoon. Je logt dan voor de uitzending in via live.bnn.nl, en daar kun je je vrienden uitdagen om ook mee te spelen. Ranken kan ook met je tablet, ook dan log je voor de uitzending in via live.bnn.nl en zo kun je dan live mee spelen.

Natuurlijk kan er ook gerankt worden met een laptop. Ook dan ga je voor de uitzending naar live.bnn.nl log je eenvoudig in en kun je heel makkelijk mee ranken. Via die site kun je ook alles op Twitter volgen. Alle Tweets met de hashtag #Rankingthestars zijn zichtbaar op de website.

Ranking The Stars is vanaf 12 juli iedere zondagavond om 21.10 uur bij BNN op NPO 3. 

Ranking The Stars terugkijken kan ook via TV Blik.