Jandino presenteert comedyquiz Bij Dino in de Straat

Jandino presenteert comedyquiz Bij Dino in de Straat

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jandino Asporaat presenteert vanaf maandag 25 mei de nieuwe wekelijkse comedyquiz Bij Dino in de Straat. Na zeven seizoenen stopte Jandino vorig jaar met De Dino Show. “Nu is hij terug met een nieuw televisieprogramma”, laat de NTR weten.

“Dit keer echter niet alleen! Samen met zijn goede vrienden Roué Verveer, Howard Komproe en Murth Mossel is hij vanaf 25 mei wekelijks te zien in de hilarische comedyquiz Bij Dino in de Straat”, vervolgt de omroep. In de quiz, gepresenteerd door Jandino, gaan teamcaptains Roué, Howard en Murth elke week de strijd met elkaar aan.

De NTR legt uit: “Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren.” De teamcaptains kiezen elke week hun eigen kandidaten voor Bij Dino in de Straat.

“Deze week hebben zij de keuze uit: 'een lekker hapje', 'een doornroosje' of 'een vintage dame'. Met wie zullen de mannen het spel gaan spelen?”, aldus de omroep. Ook de mensen in het publiek bij de nieuwe quiz spelen een belangrijke rol in Bij Dino in de Straat.

Bij Dino in de Straat is, vanaf maandag 25 mei, wekelijks om 22:05 uur te zien op NPO 3.
Bekijk Bij Dino in de Straat op TVBlik.nl/bij-dino-in-de-straat