Jandino presenteert late night show DINO op RTL5

Jandino presenteert late night show DINO op RTL5

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jandino Asporaat begint op donderdag 12 november met zijn gloednieuwe late night show DINO op RTL5, de jongerenzender van RTL Nederland. DINO is de opvolger van het NTR-programma De Dino Show, wat Jandino van juli 2011 tot november 2014 presenteerden bij de Publieke Omroep.

DINO lijkt veel op zijn oude programma De Dino Show. De nieuwe late night show zit boordevol humor, sketches en interactie. Jandino vraagt zowel bekende gasten als lokale en onbekende helden het hemd van het lijf. Ook zijn typetje Judeska speelt een grote rol in de nieuwe late night show.

In DINO is te zien hoe Judeska probeert FC Kip te verruilen voor het bruisende Hilversum. Of het haar zal lukken om FC Kip achter haar te laten zal te zien zijn in de nieuwe late night show van Jandino. De populaire cabaretier mag voor de commerciële jongerenzender zes afleveringen maken van DINO.

“Het is voor mij een enorme eer dat ik een personality show op RTL 5 krijg! Die kans ga ik grijpen en we pakken groots uit. We hebben iedere week het 16-koppige Re:Freshed Orchestra paraat staan, per aflevering ontvang ik leuke gasten en uiteraard is Judeska van de partij”, aldus Jandino.

In het programmaonderdeel ‘Dino Doet Duitse Dingen’ doet Jandino er alles aan om de start van zijn carrière bij onze Oosterburen een flinke boost te geven, nadat mediatycoon John de Mol, oprichter van Talpa, Jandino een programma in Duitsland beloofd heeft wanneer hij accentloos Duits spreekt.

Dr. Dino is ook wekelijks van de partij voor een heus inloopspreekuur. Dr. Dino lost alle problemen op, van een 40-jarige zoon die nog steeds thuis woont tot een vriendin die verslaafd is aan mayonaise. Wat je probleem ook is, op humoristische wijze lost Dr. Dino het voor je op.

Ook het nieuwe typetje Gerrie komt voorbij in de late night show. Deze Rotterdamse is niet op haar mondje gevallen en zal haar mening in DINO zeker niet onder stoelen of banken steken. Dit alles staat garant voor een humoristische show. “Ik kan niet wachten om te beginnen!” aldus Jandino.

DINO is vanaf donderdag 12 november, wekelijks, om 21:55 uur, na Expeditie Robinson, te zien op RTL5.

Bekijk Dino op TVblik.nl/dino