Beruchte bank Jinek ingeruild voor tafel

Beruchte bank Jinek ingeruild voor tafel

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Maandagavond was de opvolger van de beruchte bank van de talkshow Jinek te zien. Maandag begon Eva Jinek met het nieuwe seizoen van haar talkshow vanuit een nieuwe studio.

De beruchte bank van het eerste seizoen van de talkshow van Eva Jinek is in het tweede seizoen ingewisseld voor een tafel. De bank uit het eerste seizoen van Jinek kreeg veel kritiek.

Jeroen Pauw, producent van Jinek, maakte vorige maand in De Wereld Draait Door al bekend dat de beruchte bank vervangen zou worden. “Op een gegeven moment had Eva zoiets van: als ze allemaal gaan zeuren over die bank, dan hou ik die lekker. Maar er komt natuurlijk ook een moment dat je voorbij die gedachte gaat en denkt: dat moeten we niet doen”, aldus Pauw

De KRO-NCRV deed maandag erg geheimzinnig over de opvolger van de beruchte bank van hun talkshow Jinek. “Of het decor is veranderd en hoe dat er dan uitziet? Dat zien de kijkers vanavond om 23.00 uur in de eerste uitzending van Jinek in de zomer”, liet een woordvoerder van de KRO-NCRV maandagochtend weten, toen ook de gasten van de seizoensopener werden bekendgemaakt.

De afgelopen weken was Jeroen Pauw te zien op de late avond van NPO 1. De komende maand zal Eva Jinek het late tijdslot vullen met haar talkshow. In juli neemt de presentatrice zelf ook vakantie om in augustus nog een maand van haar talkshow te presenteren. Daarna keert Jeroen Pauw weer terug om 23:00 uur op NPO 1 met zijn VARA-talkshow Pauw.

Bekijk Jinek op TVblik.nl/jinek