Jandino blijft bij de NTR

Jandino blijft bij de NTR

Geschreven door Pieter Jongsma

Comedian Jandino Asporaat heeft een tweejarig contract getekend bij de NTR. Dit maakte de NTR vandaag bekend tijdens haar najaarspresentatie. Jandino maakt voor de NTR De Dino Show: een eigenzinnige, energieke en brutale show met bekende Nederlanders en hilarische  sketches waaronder ‘FC Kip’ met Judeska in de hoofdrol. Deze populaire show is vanaf zondag 24 november weer te zien bij de NTR om 22.15 uur op  Ned 3.

 

De Dino Show gaat alweer zijn vierde seizoen in en Jandino vindt het nog steeds een feestje om deze show te maken. Jandino: ‘Ik voel me thuis bij de NTR! Met veel plezier maak ik voor de NTR De Dino Show, iedere uitzending is een groot feest!’

 

De NTR roemt de talentvolle Jandino en is verheugd dat hij zich de komende twee jaar verbindt aan de NTR. Mediadirecteur Carel Kuyl: “Jandino is een groot talent, een geweldige presentator en comedian. Hij spreekt een grote, maar ook zeer diverse doelgroep aan. Dat past perfect bij de NTR. Wij zijn dan ook heel blij dat we Jandino voor de komende twee jaar aan ons hebben kunnen binden.”

 

De Dino Show

Na het succesvolle tweede en derde seizoen met hoge kijkcijfers en trending topic(s) op twitter, kwam Jandino in april 2013 terug met het vierde seizoen van De Dino Show. Diezelfde maand werd De Dino Show genomineerd voor een Gouden Roos (Rose d’Or) 2013 in de categorie entertainment. De Dino Show is het enige Nederlandse tv-programma dat in 2013 voor een Gouden Roos is genomineerd. De Gouden Roos is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie.

 

De Dino Show, vanaf zondag 24 november iedere zondag te zien bij de NTR, om 22.15 uur op Ned 3, is onlangs zijn vierde seizoen ingegaan en wordt geproduceerd door Men at Work TV Produkties in Rotterdam. In zijn show ontvangt Jandino bekende Nederlanders op zijn rode bank. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire FC Kip, het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.