Måns Zelmerlöw te gast bij RTL Late Night

Måns Zelmerlöw te gast bij RTL Late Night

Geschreven door Sebastiaan Boers

De kersverse Songfestival winnaar Måns Zelmerlöw is dinsdagavond te gast bij Humberto Tan. In RTL Late Night schuift de Zweedse zanger aan om te vertellen over zijn overwinning. Daarnaast zal hij zijn Songfestivalhit Heroes gaan zingen.

Ruim twee weken geleden won Måns Zelmerlöw het 60ste Eurovisie Songfestival in Oostenrijk. Door zijn overwinning heeft hij in bijna 20 landen een top 10-notering achter zijn naam staan. Ook in de Nederlandse Itunes top 30 kwam hij hoog binnen.

Een week geleden kwam Heroes nieuw de Itunes binnen op nummer twee. Helaas zakte het nummer na één week alweer uit de top tien. Afgelopen vrijdag stond Heroes op nummer 20 in de Itunes. Wie weet gaat dit na vanavond weer veranderen. 

Artiesten die optreden in RTL Late Night stijgen vaak in de hitlijsten. Christine and the Queens kwam afgelopen vrijdag weer opnieuw de Itunes binnen. Dit had alles te maken het optreden in de talkshow van Humberto Tan. Op Youtube wordt het optreden van Måns Zelmerlöw, tijdens de finale, ook nog steeds massaal bekeken. De teller staat inmiddels op de ruim 9 miljoen views.

RTL Late Night is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk RTL Late Night terug via TV Blik.