Paul Rabbering neemt stokje over van Eric Corton

Paul Rabbering neemt stokje over van Eric Corton

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Eric Corton zal dit jaar niet op reis gaan voor 3FM Serious Request, dat werd zondag bekend gemaakt toen Paul Rabbering het doel van 3FM Serious Request 2015 bekend maakte. “Eigenlijk, als het om dit soort officiële momenten gaat verwacht je eigenlijk Eric Corton”, zei DJ Sander Hoogendoorn.

3FM-DJ Paul Rabbering legde vervolgens aan Sander en de 3FM-luisteraars uit waarom hij en niet Eric bij dit ‘officiële moment’ aanwezig was. “Eric heeft afgelopen jaar besloten om niet op reis te gaan voor Serious Request. Met als reden, hij is te druk”, aldus de DJ.

“En ik sta hier omdat ik die reis mag gaan maken”, maakt Paul vervolgens bekend. Vorig jaar mocht Paul ook al op reis voor 3FM Serious Request. Toen reisde hij af naar Zambia om met vrouwen en meisjes, die tijdens conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld, te praten.

Eric Corton reist al jaren voor 3FM Serious Request naar het conflictgebied waar de actie van radiozender NPO 3FM dat jaar geld voor inzamelt. De DJ is ook ambassadeur van het Rode Kruis, dat blijft hij wel ondanks dat hij niet op reis gaat voor 3FM Serious Request.

Bekijk 3FM Serious Request op TVblik.nl/serious-request-journaal