Rabbering heeft ‘geen woorden’ voor conflictgebied Syrië

Rabbering heeft ‘geen woorden’ voor conflictgebied Syrië

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

[caption id="attachment_27964" align="alignleft" width="300"] Foto: Paul Rabbering / Ben Houdijk[/caption]

NPO 3FM-DJ Paul Rabbering heeft geen woorden voor de dingen die hij ziet in Syrië. Rabbering is momenteel in Damascus, de hoofdstad van Syrië om voor 3FM Serious Request reportages te maken van de stille ramp. Onlangs bezocht de NPO 3FM-DJ de stad Homs, een stad in Syrië.

“Enorme verwoesting in Homs, Syrië. Ik kom woorden te kort”, zegt Rabbering bij een foto van de stad op Instagram. “Voorzichtig bouwen mensen weer een bestaan op met hulp van het Rode Kruis”, vervolgt de DJ. Op de foto van Paul op Instagram is de compleet verwoeste stad Homs te zien.

Het is de tweede keer dat Rabbering voor 3FM Serious Request afreist naar een conflictgebied om verslag te doen. Paul neemt dit jaar definitief het stokje over van Eric Corton, die voorgaande jaren voor 3FM Serious Request naar conflictgebieden afreisde om reportages te maken.

“Eric heeft afgelopen jaar besloten om niet op reis te gaan voor Serious Request. Met als reden, hij is te druk. Ik sta hier omdat ik die reis mag gaan maken”, zei Paul in juni bij de bekendmaking van de stille ramp waar de DJ’s in Het Glazen Huis zich dit jaar voor inzetten tijdens Serious Request.