25 juni 'Michael Jackson Dag' op Radio 10

25 juni 'Michael Jackson Dag' op Radio 10

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Radio 10 staat op 25 juni 2015 de hele dag in het teken van de muziek en het leven van Michael Jackson. Het is die dag exact zes jaar geleden dat de 'King of Pop' overleed.

Topdanser Timor Steffens komt 's ochtends bij Radio 10-dj Tim Klijn langs om de Top 3 van grootste Michael Jackson-hits aller tijden bekend te maken.

Timor maakte Michael van dichtbij mee tijdens de repetities van de geplande concertreeks 'This Is It' waarin hij een rol als danser had. Donderdag 25 juni is hij van 09.00 uur tot 10.00 uur te gast in het programma van Tim Klijn dat geheel in het teken staat van Michael Jackson. Steffens presenteert de Top 3 van grootste Michael Jackson-hits aller tijden volgens luisteraars van Radio 10. De luisteraars kunnen nog tot 24 juni stemmen op hun favoriete hits van de wereldster, daarmee maken ze kans op een reis naar Las Vegas om daar de show 'Michael Jackson One' te gaan bekijken.

Niet alleen Radio 10 staat in het teken van Michael Jackson, ook op RTL 8 is het Michael Jackson Dag. RTL 8 zendt op donderdag 25 juni om 20.30 uur de toonaangevende documentaire 'Michael Jackson: Life Of An Icon' uit. De documentaire geeft een uniek kijkje in het leven van Jackson en bevat interviews met onder andere zijn moeder en collega-artiesten.