Veel kijkers voor ingelaste Thé Lau-programma’s

Veel kijkers voor ingelaste Thé Lau-programma’s

Geschreven door Daniël Schalk

De ingelaste programma’s van NPO 1, NPO 3 en RTL4 met de dinsdagavond overleden Thé Lau trokken woensdagavond veel kijkers. De herhaling van Ali B op Volle Toeren waarin Ali B samen met Typhoon op bezoek ging bij Thé Lau trok woensdagavond 941.000 kijkers op NPO 1.

De aflevering van Ali B op Volle Toeren met Thé Lau werd afgelopen maart al een keer uitgezonden. Eind maart trok de uitzending 550.000 kijkers, een stuk minder dan woensdagavond. Op NPO 3 zond AVROTROS Het verhaal van Thé Lau opnieuw uit met aansluitend zijn Afscheidsconcert.

Het verhaal van Thé Lau met aansluitend het Afscheidsconcert van zijn band The Scene trok woensdagavond 218.000 kijkers op NPO 3. Het verhaal van de zanger werd op woensdag 17 december al een keer uitgezonden op jongerenzender NPO 3.

RTL4 zond RTL Late Night Open woensdagavond opnieuw uit. In de speciale uitzending van RTL Late Night was Thé Lau zelf te gast én werd er een ode aan hem gebracht. De uitzending trok woensdagavond 405.000 kijkers. In 2014 trok de uitzending 901.000 kijkers.

Lees ook: ‘In memoriam: Thé Lau’