Cheerleader van OMI populairste zomerhit 2015

Cheerleader van OMI populairste zomerhit 2015

Geschreven door Pieter Jongsma

De luisteraars van Sky Radio hebben Cheerleader van de Jamaicaanse zanger OMI uitgeroepen tot hét ultieme zomernummer van 2015. Maandag 6 juli start bij Sky Radio de 'We Like The Summer Top 500', waarin Cheerleader en de 499 andere meest favoriete zomerhits van de luisteraars de hele week voorbij komen.

Met het warme zomerweer wordt het vanaf aanstaande maandag met nonstop zomerhits genieten geblazen in de tuin, op het terras of op het strand.

De afgelopen weken brachten Sky Radio-luisteraars massaal hun stem uit voor het nummer dat het perfecte zomergevoel geeft door hun favoriete zomerhit te liken via Facebook, via de App of via skyradio.nl.

Dit is de top 5 van de jaarlijkse zomerhitlijst We Like The Summer Top 500:
1. Cheerleader - OMI
2. Happy - Pharrell
3. Balada - Gusttavo Lima
4. Waka Waka - Shakira
5. Volare - Gipsy Kings

OMI's Cheerleader is de populairste zomerhit van de luisteraars van Sky Radio. Dat het nummer razend populair is in ons land bleek ook uit de gegevens van SoundAware, dat onlangs meldde dat Cheerleader in het 1e kwartaal van 2015 het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radiostations was.

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juli tussen 9.00 en 18.00 uur is op Sky Radio de We Like The Summer Top 500 te horen, de hitlijst met de 500 meest aangevraagde zomerhits van dit jaar.

De complete hitlijst is nu al te bekijken op skyradio.nl en na afloop van We Like The Summer Top 500 is de gratis podcast van de lijst te downloaden via de site. We Like The Summer Top 500 is powered by Krasloten.