Itunes top 30 - week 8

Itunes top 30 - week 8

Geschreven door Sebastiaan Boers

''Fifty Shades of Grey's titelsong stijgt enorm deze week!''

De Itunes top 30 van deze week ziet er weer anders uit dan een week eerder. Vier nieuwe nummers hebben hun weg gevonden in de lijst. De eerste nieuwe binnenkomer deze week staat op nummer 30. Daar staat de band Racoon met het nummer Brick By Brick.

Een plek boven Racoon, staat de tweede nieuwe binnenkomer. Michael Prins & Carice van Houten (ja de actrice) komen op nummer 29 binnen met het nummer Fear Not. Op nummer 25 staat de derde nieuwe binnenkomer. Daar komt The Weeknd binnen met het nummer Earned It. De hoogste nieuwe binnenkomer staat deze week op nummer 14. Daar staat House Rockerz met het nummer Tanz Die Ganze Nacht.

Zanger Sam Smith staat al ruim 29 weken in de lijst en stijgt deze week maar liefst zeven plekken. Stay With Me komt deze week uit op nummer 11, net niet in de top 10. Het nummer van Sam Smith is aan een ''comeback'' bezig, zo blijkt uit de hitlijst. 

Mark Ronson & Bruno Mars blijven vaak om elkaar heen draaien met zanger Hozier. Keer op keer wisselen zij elkaar af in de top 3. Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars wisselt van plek en komt uit op nummer 4. Hozier weet de derde plek te halen met zijn nummer Take Me To Church.

De titelsong voor de populaire film Fifty Shades of Grey stijgt deze week enorm. Zangeres Ellie Goulding weet maar liefst 5 plekken te stijgen en komt uit op nummer 2. Met haar nummer Love Me Like You Do is de zangeres uit op de nummer één positie.

Helaas voor Ellie Goulding, weet Omi nog altijd op de  eerste plek te blijven staan. Zijn nummer weet nu al een aantal weken de koppositie in te nemen in de lijst. Het nummer Cheerleader is en blijft de populairste deze week.

De Itunes top 30 is iedere vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op Q-music. 

1. Omi - Cheerleader

https://www.youtube.com/watch?v=i1Jp-V4jalI