Viktor Brand keert terug als presentator bij Shownieuws

Viktor Brand keert terug als presentator bij Shownieuws

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Viktor Brand keert vanaf vrijdag 4 september terug als vaste presentator van Shownieuws. De eerste uitzending van Viktor bij Shownieuws is een speciale uitzending over K3 zoekt K3. Een half uur voor de start van de zoektocht naar de nieuwe K3 presenteert Brand een extra Shownieuws.

“Ik heb veel zin in mijn terugkeer bij Shownieuws. Het is een heerlijk programma en het heeft bij mij nog altijd een speciale plek in mijn hart. Bovendien kan ik het presenteren van Shownieuws goed combineren met de andere programma’s die ik momenteel maak bij SBS6”, aldus Viktor.

John Lukken, hoofdredacteur van Shownieuws, is blijk met de terugkeer van Viktor. “Viktor Brand is een van de mensen die Shownieuws in het verleden groot heeft gemaakt. Hij gaat een mooie bijdrage leveren aan het vernieuwde Shownieuws, dat de laatste tijd steeds meer kijkers trekt.”

De presentator, die jarenlang het SBS6-programma presenteerde, zal elke vrijdagavond het entertainmentprogramma presenteren. “Viktor zal elke vrijdagavond het weekend inluiden met onze vertrouwde deskundigen”, laat hoofdredacteur Lukken vrijdag weten.

Shownieuws trekt de laatste tijd steeds meer kijkers. Afgelopen juni scoorde het SBS6-programma gemiddeld 800.000 kijkers, waar het vorig jaar juni 500.000 kijkers trok. In de maand juli scoort Shownieuws tot nu gemiddeld ruim een miljoen kijkers op de late avond van SBS6.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/shownieuws