'Viktor Brand terug naar Shownieuws'

'Viktor Brand terug naar Shownieuws'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Viktor Brand gaat mogelijk Shownieuws weer presenteren, na het vertrek van Beau van Erven Dorens die de overstap maakte naar RTL. Is er een plek vrijgekomen bij de showrubriek van SBS 6.

Weekblad weekend denkt te weten dat Viktor Brand die lege plek gaat opvullen. Brand die honderen uitzendingen van Shownieuws heeft gepresenteerd, zou nu dat oude baantje weer gaan oppakken.

“Volgens insiders zijn er al maanden gesprekken gaande, maar staat er nog steeds geen handtekening onder het contract.” Dat eeft te maken met de volle agenda van Viktor, die onder andere programma's al Hoeveel Ben Je waard? en Schoon genoeg voor SBS 6 presenteerd. “Het is nog maar de vraag of de presentator dan nog tijd overhoudt om Shownieuws er ook bij te doen”.

SBS laat in een reactie weten; "Er wordt bij SBS6 altijd gekeken naar de juiste match tussen onze programma’s en de gezichten. Wanneer hierover nieuws is, laten we dit weten. Viktor Brand is dit najaar sowieso te zien in het succesvolle crossmediale programma vtwonen dat binnenkort aan het derde seizoen begint."

Viktor brand heeft vandaag op 100%NL laten weten dat hij nergens van op de hoogte is. “Ik weet van niks. Het is heel grappig hoe dat dan gaat. Kennelijk heeft iemand ergens iets opgevangen of iemand heeft iets geroepen en dat gaat zijn eigen leven leiden

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/shownieuws