Sesamstraat gaat ‘nog vele jaren door’

Sesamstraat gaat ‘nog vele jaren door’

Geschreven door Daniël Schalk

De populaire kinderserie Sesamstraat stopt niet, dat heeft een woordvoerder van de NTR aan Showbizznetwork laten weten. Vorige week donderdag zei presentator Paul de Leeuw in het BNN-programma Ranking the Stars dat Sesamstraat na bijna 40 jaar zou stoppen.

“Die straat gaat toch heel erg dicht binnenkort?”, zei Paul tegen Sesamstraat-actrice Gerda Havertong in Ranking the Stars. Havertong reageerde met “sssssttt!” op de presentator. Het idee werd gewekt dat Paul de Leeuw meer zou weten over het einde van Sesamstraat.

“De NTR is niet van plan om te stoppen met Sesamstraat”, laat een woordvoerder van de NTR, die Sesamstraat sinds 2011 uitzend, weten. Dat betekend dat wij voorlopig nog geen afscheid hoeven te nemen van onze vrienden Pino, Tommie, Elmo en alle andere Sesamstraat-bewoners.

Er komt volgend jaar zelfs een groot feest. “Volgend jaar vieren we zelfs dat Sesamstraat 40 jaar bestaat in Nederland, en we hopen nog vele jaren door te gaan met het maken van mooie, nieuwe afleveringen”, aldus de woordvoerder van de NTR tegenover Showbizznetwork.nl.

Bekijk Sesamstraat op TVblik.nl/sesamstraat