Repetities musical The Bodyguard begonnen

Repetities musical The Bodyguard begonnen

Geschreven door Daniël Schalk

De repetities voor de nieuwe musical The Bodyguard zijn deze week begonnen. Vorige week werd het laatste castlid van The Bodyguard, RTL Telekids-presentator Patrick Martens, bekend gemaakt. Nu Martens aan de cast is toegevoegd zijn de repetities, die zes weken gaan duren, van start gegaan.

Naast dat Patrick dit najaar te zien is in de films Keet & Koen en Fashion Chicks, maakt de presentator ook zijn musicaldebuut. Martens speelt de rol van Sy Spector, de lichtelijk doorgedraaide PR-man van superster Rachel Marron. Romy Monteiro speelt de hoofdrol in de musical The Bodyguard.

Haar rol zou eigenlijk gespeeld worden door zangeres Glennis Grace, maar zij zag door een te volle agenda af van de rol. De andere rollen in de musical worden vertolkt door musicalster Carolina Dijkhuizen, oud-GTST-acteur Dave Mantel en acteur Mark van Eeuwen, ook bekend van GTST.

The Bodyguard, die vanaf 12 september in het Beatrix Theater in Utrecht te zien is, is gebaseerd op de populaire film uit 1992. De musical vertelt het zinderende, verleidelijke verhaal van een verboden liefde. In de musical komen de hits van Whitney Houston, waaronder I Will Always Love You, voorbij.