Nicky Jam & Enrique Iglesias verslaan One Direction

Nicky Jam & Enrique Iglesias verslaan One Direction

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vorige week hadden de mannen van One Direction een enorm succes. Vanuit het nieuws kwamen zij met hun nieuwste single op één binnen. Het nummer Drag Me Down zakt deze week negen plekken en komt uit op plek 10. Zij zijn verslagen door een oude bekende.

Niemand minder dan Nicky Jam & Enrique Iglesias wisten One Direction van de hoogste positie te verstoten. De nummer één positie is dan ook niet nieuws meer voor dit duo. Met de single El Perdón staan beide mannen dan ook weer bovenaan in de Itunes top 30.

De tweede plek is opnieuw voor Lost Frequencies. De nieuwste single van de Belgische dj, Reality doet het erg goed in Itunes. Opnieuw staat Reality dicht bij de nummer één positie. Lost Frequencies weet ook met Are You With Me te stijgen. Vorige week stond het nummer nog op plek 23, deze week stijgt het door naar plek 17.

Onderaan in Itunes is Omi blijven staan op plek 30. Daar staat zijn Cheerleader nu alweer 32 weken lang. Ook James Bay blijft deze week staan op plek 29. Daar staat de zanger met zijn single Let It Go. De eerste nieuwe binnenkomer staat op plek 28. Daar komt Hein Simons binnen met de single Luchtkasteel.

De muzikale strijd tussen Jeroen van der Boom en Claudia de Breij blijft ook deze week nog voortduren. Al ruim elf weken lang staan deze twee artiesten met hetzelfde nummer, Mag Ik Dan Bij Jou, in de Itunes top 30. De versie van Jeroen staat deze week op plek 27.

Claudia's, orginele, versie levert deze week zeven plekken in. Vorige week stond zij nog op plek 19 en deze week staat zij op plek 26. Langzaam lijkt er echt een einde te komen aan Parijs in Itunes. De zomerhit van Kenny B zakt deze week van plek 11 naar 23.

Drie plekken winst voor Jason Derulo. Hij weet met zijn single Want To Want Me te stijgen van plek 25 naar 22. Ook een mooie stijging voor The Weeknd. Zij stijgen met hun single Can't Feel My Face van plek 24 naar 15. Op plek 14 komt First Aid Kit nieuw de Itunes top 30 binnen met de single My Silver Lining.

Geen Drank & Drugs meer in de top tien. De megahit van Lil' Kleine & Ronnie Flex verlaat na tien weken de top tien van Itunes. Vorige week stonden zij nog op plek 9 en deze week staan zij op plek 13. De hoogste nieuwe binnenkomer staat deze week op plek 12. Daar komt Henk Dissel de Itunes top 30 binnen met zijn single Stap Voor Stap.

Zes plekken winst voor Sam Feldt. De zanger stijgt van 17 naar 11 met zijn single Show Me Love. Ook winst voor Pharell Williams. De ene week weer wel en de andere week weer niet in de top tien. Deze week is het de zanger gelukt om weer met Freedom op plek negen te eindigen.

Adam Lambert levert twee plekken in. Zijn single Ghost Town staat deze week op plek 8. Door het verlies van Adam weten Madcon & Ray Dalton juist weer te stijgen. De vrolijke single Don't Worry staat deze week op plek 6. Vijf plekken winst voor Axwell & Ingrosse. Zij stijgen met de single Sun Is Shining van plek 10 naar 5.

Ook dj Calvin Harris & Disciples stijgen drie plekken. De single How Deep Is Your Love stijgt van 7 door naar 4. Een zomerhit van Alvaro Soler stijgt ook één plek. Zijn single El Mismo Sol weet van plek 4 door te stijgen naar plek 3. De nummer 2 is deze week voor Reality van Lost Frequencies.

Opnieuw staan Nicky Jam & Enrique Iglesias weer bovenaan. Zij weten met El Perdón al weken de Itunes top 30 positief te beïnvloeden. Zij hebben het al keer op keer weten te winnen van onder andere Lil' Kleine & Ronnie Flex en deze week van One Direction.

De Itunes top 30 is iedere vrijdag te horen tussen 14.00 uur en 16.00 uur bij Q-music.