SBS brengt foto Champions League-studio naar buiten

SBS brengt foto Champions League-studio naar buiten

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS heeft dinsdagmiddag een foto naar buiten gebracht van de studio van de Champions League-wedstrijden. Dinsdagavond begint de play-offronde van de Champions League met onder meer de wedstrijd tussen Manchester United en Club Brugge, waar SBS6 uitgebreid verslag van doet.

Voor SBS6 is het de eerste échte Champions League-avond. Eerder zond de commerciële tv-zender al de kwalificatiewedstrijd Rapid Wien - Ajax en Ajax - Rapid Wien uit. Het verlag van de kwalificatiewedstrijden kwamen vanuit de stadions omdat de studio nog niet klaar was.

“Maar we gaan straks in de poulefase meer uitpakken. Dan komen we vanuit de studio”, zei Toine van Peperstraten, die de uitzendingen afwisselend met Jan Joost van Gangelen presenteert, voor de wedstrijd tussen Rapid Wien en Ajax. Er zal in de studio ook aandacht worden besteed aan Social Media.

In de studio zal voetbalcommentator Wytze van der Goot als sidekick van Van Peperstraten en Van Gangelen te zien zijn en Social Media in de gaten houden. Hart van Nederland en Shownieuws zullen dinsdag voor het eerst op SBS9 te zien zijn. SBS besloot beide programma daarheen te verplaatsen.

Bekijk de Champions League op TVblik.nl/uefa-champions-league-sbs6