Maestro krijgt derde seizoen

Maestro krijgt derde seizoen

Geschreven door Daniël Schalk

Het AVROTROS-programma Maestro, waarin BN’ers in acht weken leren om HET Symfonieorkest te dirigeren, krijgt een derde seizoen, dat heeft de omroep donderdag bekendgemaakt. Presentator Frits Sissing keer in 2016 terug op de buis met het succesvolle programma Maestro.

Het eerste seizoen van het oorspronkelijke Britse programma was in 2012 te zien. Lenette van Dongen, Tanja Jess, Kleine Viezerik, Wolter Kroes, Michiel Romeyn, Catherine Keyl, Joep Sertons en Brecht van Hulten mee. Het eerste seizoen van Maestro werd gewonnen door Lenette van Dongen.

Aan het tweede seizoen in 2014 deden Carlo Boszhard, Marlies Dekkers, Frans Duijts, Oscar Hammerstein, Sylvana Simons, Susan Smit, Spike en Lucille Werner mee. De finale, die ruim 1,4 miljoen kijkers trok, werd uiteindelijk gewonnen door Spike, de zanger van rockband DI-RECT.

Welke Bekende Nederlanders er in het derde seizoen van het AVROTROS-programma Maestro meedoen is nog niet bekend. In januari 2016 wordt het nieuwe seizoen van het programma opgenomen. Wanneer het nieuwe seizoen van Maestro op NPO 1 te zien is, is nog niet bekend.

Bekijk Maestro op TVblik.nl/maestro