''Drag Me Down'' al ruim 3 miljoen views

''Drag Me Down'' al ruim 3 miljoen views

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het is One Direction gelukt om een hit te scoren. De nieuwste single van Niall, Liam, Harry en Louis is na één dag al vaak bekeken. 20 augustus publiceerde de band de bijbehorende videoclip. Inmiddels is de videoclip al door 3.691.205 mensen bekeken.

De teller loopt nog steeds op. Drag Me Down maakte drie weken geleden ook indruk in Itunes. Vanuit het nieuws kwam dit nummer binnen op nummer één. Het is ook de eerste single zonder Zayn. De zanger moest dit jaar de band verlaten. De overige vier bandleden besloten om verder door te gaan.

Dat de band ook zonder Zayn succes heeft, blijkt wel uit het aantal views. Het lijkt erop alsof One Direction nog wel even door gaat. Nu Zayn gestopt is met One Direction, betekend dat niet dat de zanger stil zit. Het lijkt er sterk op alsof de zanger aan een solo carrière werkt. 

Drie weken geleden stond Drag Me Down nog bovenaan in Itunes. Maar deze week zakt de nieuwste single wel. In de Itunes top 30 van deze week zakte het nummer van plek 10 naar plek 22. Wie weet helpt het aantal views het nummer wel weer omhoog.

Bekijk hier de videoclip van One Direction - Drag Me Down.