Nikkie Plessen en Roxeanne Hazes in jury Drag Race Holland
Bron: Screenshot RTL Boulevard

Nikkie Plessen en Roxeanne Hazes in jury Drag Race Holland

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Nikkie Plessen, Roxeanne Hazes, Claes Iversen, Sanne Wallis de Vries en Rick Paul van Mulligen zijn te zien in de jury van Drag Race Holland. Eerder maakte RTL al bekend dat stylist Fred van Leer het programma gaat presenteren op Videoland. RuPaul vroeg Fred persoonlijk voor de presentatie van de Nederlandse versie van RuPaul’s Drag Race.

Nikkie Plessen is iedere week te zien de andere juryleden zijn afwisselend te zien. Naast de vaste juryleden zijn er ook gastjuryleden. Nikkie de Jager, Loiza Lamers, Ruth Jacott, Ryanne van Dorst, Amber Vineyard, Edsilia Rombley en Carlo Boszhard maken ook hun opwachting in de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race.

In Drag Race Holland gaan de tien beste drag queens van Nederland in een afvalrace uitmaken wie zich Nederlands eerste Drag Race Superstar mag noemen. Miss Abby OMG, Roem, ChelseaBoy, Janey Jacké, Ma’MaQueen, Madame Madness, Envy Peru, Sederginne, Patty Pam-Pam en Megan Schoonbrood laten iedere week door middel van de meest diverse uitdagingen en runway shows zien wat zij in huis hebben.

Drag Race Holland is vanaf 18 september te zien bij Videoland.