Babette van Veen terug in leader GTST

Babette van Veen terug in leader GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een nieuw seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) is maandag van start gegaan. Het nieuwe seizoen ging meteen van start met een nieuwe leader. In deze nieuwe leader is actrice Babette van Veen weer te zien. De actrice speelt opnieuw de rol van Linda Dekker.

Vlak voor de zomer maakte ze haar comeback in GTST. Niet iedereen was blij om Linda weer te zien. Vooral Laura (Jette van der Meij) heeft hierbij haar vraagtekens. Maar Linda is niet alleen teruggekomen. Ze heeft haar zoon, Rover, meegenomen naar Meerdijk.

De rol van Rover wordt gespeeld door acteur Buddy Vedder. Ook hij maakt nu deel van de nieuwe leader van GTST. Nog maar een week samen te zien en meteen zijn zowel Babette als Buddy in de vernieuwde leader te zien. Maar door de komst van Babette en Buddy in de leader, moest er wel iemand worden weggehaald uit de leader. 

Zo is actrice Elvira Out niet meer te zien in de leader. Vlak voor de zomer-cliffhanger overleed haar karakter, Bianca Bouwhuis. Samen met haar man Anton (Joep Sertons) was Bianca in de leader te zien. In de vernieuwde leader is Anton nu alleen te zien.

Dat Babette en Buddy deel zouden uitmaken van de vaste cast van GTST was al wel duidelijk. Beide zijn ook te zien op de nieuwe castfoto. Voor Babette is dit niet nieuw, zij heeft al vaker deel uitgemaakt van de vaste cast. Maar voor Buddy is het een nieuw avontuur. Hij is de nieuwste aanwinst van de populairste soap van Nederland.

Welke verhaallijn Linda en Rover gaan krijgen is nog onbekend. Feit is wel dat Linda net gescheiden is en zonder geld zit. Zij zal flink aan de bak moeten als ze uit de schulden wil komen. Ook Rover moet er aan geloven, hij gaat naar school en zal ook een baantje moeten zoeken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST mét de nieuwe leader terug via TV Blik.