Giel Beelen zou deelname Douwe Bob aan Songfestival ‘tof’ vinden

Giel Beelen zou deelname Douwe Bob aan Songfestival ‘tof’ vinden

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Giel Beelen zou het leuk vinden als singer-songwriter Douwe Bob naar het Eurovisie Songfestival 2016 in de Zweedse hoofdstad Stockholm gaat, dat heeft de 3FM-DJ laten weten aan RTL Boulevard. “Ik zou het tof vinden. Ik zou het echt heel gaaf vinden”, reageerde de ontdekker van Douwe.

De singer-songwriter werd bekend door De Beste Singer-Songwriter van Nederland, het programma dat is bedacht en wordt gepresenteerd door Giel Beelen. De ochtendkrant Metro maakte maandagochtend bekend dat Douwe Bob Nederland gaat vertegenwoordigen in Stockholm.

De AVROTROS liet weten dat er nog niets definitiefs is. Ook Douwe Bob laat niks van zich horen. De singer-songwriter zit momenteel in het buitenland om nieuwe nummers te maken. “Misschien zit die daar op dit moment wel de Douze Points te maken”, zegt Beelen tegen het televisieprogramma.

De manager van O'G3NE, de meidengroep bestaande uit Lisa, Amy en Shelley, verklapte tegenover RTL Boulevard dat niet zij, maar Douwe Bob naar het Songfestival zal gaan. “Nee, we zijn gebeld door AVROTROS dat de keuze is gevallen op Douwe Bob, ow nee, dat ze niet voor ons hebben gekozen!”

Bekijk De Beste Singer-Songwriter van Nederland op TVblik.nl