Giel Beelen weg bij 3FM

Giel Beelen weg bij 3FM

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Gielen Beelen stopt bij NPO 3FM dat heeft de NPO vandaag laten weten. In de nieuwe programmering die vanaf 2 september ingaat komt Beelen niet voor. De beslissing is in goed overleg gemaakt laat zendermanager Jurre Bosman weten.

Gisteren werd al bekend dat Frank van der Lende uit de middag verdwijnt en de uren van Giel Beelen zou gaan overnemen. Een woordvoerder van de NPO kon toen nog niks kwijt over het nieuws dat Giel Beelen definitief zou gaan stoppen bij 3FM. Beelen presenteerde tot vorig jaar november de ochtendshow. NPO 3FM heeft al een geruime tijd te maken met dalende luistercijfers. 

Na bijna 20 jaar scheiden de wegen van NPO 3FM en Giel Beelen (BNNVARA). Jurre Bosman:"Giel is al die jaren van onschatbare waarde geweest voor NPO 3FM, radio en het ontdekken van nieuw talent. Hij heeft heel veel radiomakers geinspireerd. We gaan hem missen bij 3FM."

Wat Giel Beelen nu gaat doen is niet bekend, eerder doken er geruchten op dat hij mogelijk de overstap zou gaan maken naar Radio Veronica.

Lees ook:
Frank van der Lende stopt met middagshow 3FM (gisteren, 15 augustus)
‘Giel Beelen maakt overstap naar Radio Veronica’ (2 augustus)
Jeroen van Inkel weg bij Radio Veronica (26 juli)