‘Opnames Lekker Nederlands nog voor vertrek Jeroen naar L.A.’

‘Opnames Lekker Nederlands nog voor vertrek Jeroen naar L.A.’

Geschreven door Daniël Schalk

De opnames van het tweede seizoen van het SBS6-programma Lekker Nederlands vinden nog plaats voordat Jeroen van Koningsbrugge eind december met zijn gezin naar Los Angeles vertrekt om daar een zes maanden durende vakantie te vieren, dat heeft een woordvoerder van SBS laten weten.

Donderdag werd bekend dat Lekker Nederlands een tweede seizoen krijgt, maar vlak daarvoor werd bekend gemaakt dat Van Koningsbrugge voor zes maanden naar Los Angeles gaat. “Als hij eind december weggaat, dan zijn de opnames al achter de rug”, laat SBS aan Showbizznetwork weten.

Op de vraag of Lekker Nederlands dan begin 2016 te zien zal zijn, geeft de woordvoerder van SBS een verassend antwoord. “Dat is nog niet bekend”, reageert de woordvoerder van SBS op de vraag van Showbizznetwork.nl. De verwachtingen waren dat Lekker Nederlands pas eind 2016 te zien zou zijn.

Door de zes maanden durende vakantie van de zanger en acteur worden de opnames van de BNN-politieserie Smeris verplaatst naar de zomer van 2016. Het derde seizoen zal daarom ook pas ergens in 2017 op televisie te zien zijn. Toch vinden de opnames plaats voor Jeroen zijn vertrekt naar L.A.

Het is dus alleen nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Lekker Nederlands te zien zal zijn. Het eerste seizoen van Lekker Nederlands was afgelopen april en mei te zien op SBS6. Wekelijks keken er ongeveer 800.000 mensen naar het programma op de zaterdagavond van SBS6.

In Lekker Nederlands nemen team Nick & Simon en team JURK het tegen elkaar door Nederlandstalige versies te maken van grote internationale hits, ook wel hertalingen genoemd. Het studiopubliek van Lekker Nederlands beslist uiteindelijk welk team de leukste versie heeft gemaakt.

Lees ook: 'Tweede seizoen voor SBS6-show Lekker Nederlands'

Lees ook: 'Derde seizoen politieserie Smeris pas in 2017 op televisie'

Bekijk Lekker Nederlands op TVblik.nl/lekker-nederlands