Wereldprimeur: alle 23 Bond films in on demand abonnement

Wereldprimeur: alle 23 Bond films in on demand abonnement

Geschreven door Pieter Jongsma

Eén man, een Vodka Martini, de mooiste bolides, prachtige vrouwen en een reeks kwaadwillige schurken… Voor het eerst zijn alle 23 James Bond films onbeperkt te zien voor liefhebbers, waar en wanneer ze willen.

Bij Videoland kunnen Nederlandse fans vanaf 14 oktober alle films op hun gemak (nog een keer) kijken in aanloop naar de release van de nieuwste Bond film ‘Spectre’ op 29 oktober.

Van de beroemde scène met Bond girl Halle Berry die uit de zee komt tot het metalen gebit van schurk Jaws… Alle bekende en minder bekende momenten uit de James Bond reeks komen opnieuw tot leven bij Videoland. Alle films zijn onbeperkt reclamevrij te kijken voor een vast bedrag per maand.

De exclusieve titels van James Bond zijn onderdeel van een verbeterd contentaanbod waarin Videoland afgelopen jaar heeft geïnvesteerd. Kwaliteit gaat boven kwantiteit met meer kwaliteitstitels zoals James Bond, maar ook ‘Zwarte Tulp’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘Broadchurch’, ‘The Blacklist’ en meer.

Alle James Bond films zijn van 14 oktober tot en met 13 november beschikbaar op Videoland. James Bond is de langstlopende succesvolle filmreeks ooit met 23 films vanaf 1962. De laatste film ‘Skyfall’ was de meest succesvolle Bond film ooit met een opbrengst van meer dan 1,1 miljard dollar wereldwijd.